Επιστροφές

Δικαίωμα υπαναχώρησης πριν την παράδοση
Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εντολή, δηλαδή να ακυρώσετε τη συναλλαγή πριν λάβετε τα παραγγελμένα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, αποστέλλετε μία δήλωση ακύρωσης στο [email protected], ώστε να επιστραφεί το τίμημα, εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί στο currier για παράδοση. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με κατάθεση στο λογαριασμό σας (στην περίπτωση πληρωμής μέσω τραπέζης ή αντικαταβολής) ή με επιστροφή του ποσού στη πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. Απαραίτητη προϋπόθεση, να μας ενημερώσετε μέσω email στο [email protected], για τον αριθμό λογαριασμού του (IBAN), την τράπεζα στην οποία διατηρείτε τον λογαριασμό σας και το όνομα του δικαιούχου όπως αυτό αναγράφεται στο βιβλιάριο. Για λόγους ασφαλείας, ο δικαιούχος ή συνδικαιούχος του αριθμού λογαριασμού, θα πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που επιλέχθηκε στα στοιχεία τιμολόγησης και αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

Εάν τα προϊόντα έχουν ήδη δοθεί στο courier, τότε η ακύρωση θα θεωρηθεί ως επιστροφή των προϊόντων όπως κατωτέρω.

Αλλαγή των προϊόντων μετά την παράδοση
Αν η επιλογή του προϊόντος, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, δεν σας κάνει το μέγεθος αν ή αν το προϊόν είναι ελαττωματικό, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αλλαγή του αγορασθέντος προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να μας ενημερώσετε:

α) με e-mail στο [email protected] ή
β) τηλεφωνικά στο 210 9700011

ζητώντας την αλλαγή του προϊόντος με άλλο προϊόν της επιλογής σας, ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Η αλλαγή ή η επιστροφή θα πρέπει να γίνει έως και δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής για να γίνει αποδεκτή από την εταιρεία μας.

Όσα προϊόντα ανήκουν στις προσφορές ή στις εκπτώσεις δεν επιδέχονται αλλαγής. Σε περίοδο εκπτώσεων το περιθώριο επιστροφής διαμορφώνεται στις δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες και αφορά μόνο αλλαγές σε νούμερο, άλλες αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές.

Το ρούχο ή το αξεσουάρ δεν πρέπει να έχει πλυθεί ή να έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής. Οι ετικέτες του προϊόντος δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν αποδεικνύεται ότι το ρούχο ή το αξεσουάρ έχει χρησιμοποιηθεί η αλλαγή ή επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή και θα επιστραφεί με χρέωση του πελάτη.

Το castor δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το castor και παραλήφθηκαν από εσας, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση. Εάν το προϊόν παραληφθεί με φθορά ή με ελλιπή συσκευασία (χωρίς καρτελάκια, ετικέτες, σκισμένα προστατευτικά, κτλ) δεν θα είναι εφικτή η επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δικά σας έξοδα αποστολής.

Σε κάθε τέτοια αποστολή πρέπει να εσωκλείεται το παραστατικό της συναλλαγής (απόδειξη), καθώς και μια φόρμα επιστροφής. Συμπληρώνετε την παραπάνω φόρμα, δηλώνοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας, το ονοματεπώνυμο σας, τα προϊόντα που επιστρέφετε, συνοδευόμενα από το λόγο της επιστροφής (π.χ. μικρό μέγεθος), καθώς και τα προϊόντα με τα οποία θέλετε να αντικατασταθούν τα επιστρεφόμενα.

Φόρμα Επιστροφής
Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επιστροφής που θα βρεις πατώντας εδώ